flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аналітичні інструменти для оцінки ефективності державних комунікацій, – Прес-центр судової влади Україні розпочав новий навчальний цикл для прес-служб судів

31 серпня 2019, 10:56

 

 
 

30 серпня  2019 року відбувся черговий навчальний вебінар для прес-служб судів на тему «Моніторинг ЗМІ та соціальних мереж. Аналітичні інструменти для оцінки ефективності державних комунікацій».

Тренер – Арина Сатовська, експерт із суспільних комунікацій, яка має понад 15 років досвіду в комунікаціях для комерційного та некомерційного секторів. У 2005–2008 роках керувала PR-агенцією PRP, потім втілювала проекти з підвищення інвестиційної привабливості регіонів та маркетингу територій. З 2014 року у рамках проектів Українського кризового медіа-центру Арина Сатовська працювала із Міністерством закордонних справ України, Верховною Радою України та іншими державними структурами, зміцнюючи їхні комунікаційні спроможності. У 2016–2019 роках керувала агенцією державних та суспільних комунікацій Republic. 

Вебінар організовано Прес-центром судової влади України за підтримки Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні.

Як зауважила начальник управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя, керівник Прес-центру судової влади України Оксана Лисенко, мета цих заходів – розвиток судових комунікацій, постійна методична підтримка прес-служб судів з питань комунікацій, навчання та спільне вирішення поточних проблем судових комунікацій, обмін досвідом та знаннями.

 

Прес-центр судової влади України