flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новокаховський міський суд ухвалив вирок чоловіку, який намагався обікрасти магазин двічі за півдня

15 березня 2019, 15:42

 

 
 
 
 

Новокаховський міський суд Херсонської області розглянув кримінальне провадження стосовно чоловіка, який обвинувачувався в тому, що протягом кількох годин двічі вчинив крадіжки з одного магазина.

Як слідує з матеріалів кримінальної справи, в один із серпневих днів 2018 року Н., перебуваючи в магазині «АТБ» узяв з полиці пачку розчинної кави, після чого пройшов через касу, не розрахувавшись за неї, та вийшов з магазину. В подальшому цю каву він продав невідомій особі, а кошти витратив на власні потреби.  Через декілька годин, в цей же день, він знову зайшов до магазину і повторно викрав пачку розчинної кави. Проте цього разу, коли Н. виходив з приміщення торгівельного центру, його наздогнав охоронець та затримав.

За вчинення злочинів, передбачених частиною першою статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)); та частиною другою статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно), вироком Новокаховського міського суду Херсонської області чоловікові призначено покарання у виді позбавлення волі строком на один рік один місяць з випробуванням з іспитовим строком один рік.

Станом на 13 березня 2019 року вирок суду законної сили не набрав та може бути оскаржений до Херсонського апеляційного суду.

Ознайомитись із рішеннями Новокаховського міського суду Херсонської області можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/

 

За повідомленням прес-служби суду